OP WERKDAGEN VOOR 15:00 BESTELD = DEZELFDE DAG VERSTUURD
OP WERKDAGEN VOOR 15:00 BESTELD = DEZELFDE DAG VERSTUURD

€52,95

Op zoek naar het perfecte cadeau voor jezelf of een ander? We introduceren graag onze Giftset Maxi. De giftset bestaat uit de Showerfoam DavanaGeurstokjes Black Opium en Hand Wash Tamed.

De bestelling wordt voorzien van een prachtige cadeauverpakking. Uiteraard geheel in stijl. Dus verras jezelf of een ander met de geuren van Genai.

Giftset Maxi

Terug naar de shop

Je krijgt één kans voor een goede eerste indruk.

Het heeft een mysterie met een sterke energie van de verslavende Black Coffee-geur, samen met witte bloemen en vanille om wat zoetheid toe te voegen.

Geurstokjes

Black Opium

Exotisch en verleidelijk. Een zachte aardsheid van cipres en ceder gaat samen met een zacht gefluister van sandelhout. Subtiel & rustgevend, kalmerend & verfijnd. Een houtachtige, bloemige musk die voorbestemd is om een tijdloze klassieker te worden.

Hand Wash

Tamed

Ontdek de fluweelzachte rijke foam met de geuren van Kamperfoelie en Davana. Het ongetemde van de kamperfoelie, die door het Italiaanse platteland slingert, klimmend en kronkelend. Een geur die steeds verleidelijker wordt naarmate de avond vordert. Fris met de aromatische, fruitige twist van davana.

Showerfoam

Davana

producten

Gerelateerde

Gift Set
Body

€19,50

Gift Set
Mini

€32,50

Showerfoam
Davana

€9,95